Bani aruncați?! Nokia Lumia 900 va beneficia de marketing de 100 de milioane de dolari (Zvon)

1.176 ori
<b>Bani aruncați?! Nokia Lumia 900 va beneficia de marketing de 100 de milioane de dolari (Zvon)</b>Aflasem cu ceva timp în urmă că Microsoft intenționează să contribuie serios la capitolul marketing când vine vorba de produsele Nokia cu Windows Phone. De aceea nu pot să mă declar chiar surprins să aflu că Nokia Lumia 900 ar putea beneficia...

Aflasem cu ceva timp în urmă că Microsoft intenționează să contribuie serios la capitolul marketing când vine vorba de produsele Nokia cu Windows Phone. De aceea nu pot să mă declar chiar surprins să aflu că Nokia Lumia 900 ar putea beneficia de o campanie de marketing de 100 de milioane de dolari. Cu această ocazie aflăm că terminalul ar putea să fie lansat în martie.

în 2011 am văzut că Windows Phone primește foarte multă atenție și un marketing excelent, fie printr-un zgârie nori împodobit cu tile-uri, fie prin vânzarea lui Lumia 800 la pachet cu un Xbox 360 în Marea Britanie. Să vedem ce ne mai așteaptă în 2012, iar mințile luminate de la Nokia au experiența în segmentul de marketing, aplicată în special pe telefonul N8, care la un moment dat oferea imagine pentru cinema outdoor via proiector și a fost implicat și într-un film ce o avea ca vedetă pe Pamela Anderson.

Idei există destule și acum există și fonduri, atât de la Microsoft, cât și Nokia și operatorul AT&T, cel care se zvonește că va lansa primul acest model Lumia. De la Nokia Lumia 900 ne așteptăm la același design ca la Lumia 800 (in varianta mai mare), plus un display touch de 4.3 inch, un procesor de 1.4 GHz, 512 MB RAM și conectivitate LTE. De asemenea e posibil ca device-ul să ruleze Windows Phone Tango, cel mai nou update al platformei mobile de la Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×