Samsung Galaxy Mini confirmat, acum cu detalii ample și Android 2.2

16.749 ori
<b>Samsung Galaxy Mini confirmat, acum cu detalii ample și Android 2.2</b>Dacă până acum ideea de Samsung Galaxy Mini era la nivel de prototip, concept sau zvon, iată în sfârșit și ceva palpabil... Este vorba despre o imagine cu terminalul și o listă de specificații pe care o puteți verifica în următoarele...

Dacă până acum ideea de Samsung Galaxy Mini era la nivel de prototip, concept sau zvon, iată în sfârșit și ceva palpabil... Este vorba despre o imagine cu terminalul și o listă de specificații pe care o puteți verifica în următoarele rânduri.

Telefonul rulează Android 2.2 Froyo și are toate șansele să calce pe urmele predecesorului său, Samsung Galaxy S vânzând peste 10 milioane de unități până acum în întreaga lume. Atuul acestui model va fi cel mai probabil prețul, evident mai scăzut decât cel al predecesorului, dar și următoarele specificații:

  • Display: 240 x 320 pixeli (diagonală probabil în jur de 3 inch)
  • OS: Android 2.2.1 (sperăm și la o actualizare la Gingerbread)
  • Conectivitate: Bluetooth 3.0 (probabil și WiFi și 3G)
  • Memorie: slot microSD

Android va fi însoțit de interfața TouchWiz și în ce privește puterea de procesare ne vine greu să credem că în interiorul acestui terminal destinat publicului tânăr se va găsi un CPU de 1GHz. Samsung Galaxy Mini va debuta oficial luna viitoare la Mobile World Congress în Spania.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×