Muzica ta acum pe Android 2.3 Gingerbread, prin intermediul lui Google Music Store

1.822 ori
<b>Muzica ta acum pe Android 2.3 Gingerbread, prin intermediul lui Google Music Store</b>Google și-a anunțat recent intenția de a sincroniza viitorul său serviciu muzical, Google Music Store cu Android 2.3 Gingerbread. Vestea sună excelent pentru cei care posedă deja un terminal cu acest OS la bord, care a beneficiat deja de o altă...

Google și-a anunțat recent intenția de a sincroniza viitorul său serviciu muzical, Google Music Store cu Android 2.3 Gingerbread. Vestea sună excelent pentru cei care posedă deja un terminal cu acest OS la bord, care a beneficiat deja de o altă aplicație indispensabilă pentru melomani, Winamp, în varianta pentru Android.

Revenind la Google Music Store, acest serviciu va permite utilizatorilor Android să cumpere, descarce și sincronizeze melodiile preferate folosind PC-ul și handseturile cu OS-ul mobil al celor de la Google. Opțiunea de sincronizare a melodiilor este nouă pe această platformă, iar Gingerbread va da startul acestei evoluții.

Serviciul va aminti foarte mult de Apple iTunes, se pare și șansele ca Google Music Store să ajungă și pe celelalte versiuni de Android în viitor sunt foarte mari. Există și posibilitatea implementării serviciului muzical în Android Market, iar aceste inovații vin ca urmare a achiziției companiei Simplify Media de către Google.

Tehnologia acestora permite streaming-ul audio de pe PC pe telefon și deja Simplify Media a renunțat la aplicațiile pentru iPhone și iPad, în favoarea lui Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×