Samsung Galaxy Nexus livrat posesorilor fericiți pe 16 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.024 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus livrat posesorilor fericiți pe 16 noiembrie</b>Există și norocoși care vor avea parte de un Samsung Galaxy Nexus cândva în următoarele 2 săptămâni. Phones 4U, un retailer britanic promite că va livra handsetul pe 16 noiembrie, asta după ce numeroși alți e-taileri au speculat prețul...

Există și norocoși care vor avea parte de un Samsung Galaxy Nexus cândva în următoarele 2 săptămâni. Phones 4U, un retailer britanic promite că va livra handsetul pe 16 noiembrie, asta după ce numeroși alți e-taileri au speculat prețul device-ului și l-au postat pe site-urile proprii doar cu preț și fără data sosirii în magazine.

Rețineți că și Phones 4U ar putea specula și amâna data livrării... aici cheia este prioritatea și toate marile magazine online doresc să se laude că au în posesie primul telefon cu Android 4.0. Galaxy Nexus a fost anunțat cu fix o săptămână în urmă în Hong Kong și este printre primele smartphone-uri cu ecran 720p. Dotările sale mai includ un procesor TI OMAP dual core de 1.2 GHz, o cameră de 5 megapixeli, 16 GB memorie internă și conectivitate LTE.

Cu puțin timp în urma Vodafone România a promis la rândul său că în următoarele săptămâni va aduce acest telefon și în România, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Sper că aceasta lansare să nu vină de abia în perioada Crăciunului, ci puțin mai devreme, eventual înainte de iPhone 4S, dacă e posibil. Având în vedere că se vehiculează prețuri de 600 de euro pentru Galaxy Nexus, cât ați fi dispuși să plătiți pentru acest terminal la un retailer local?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×