Uite Gorilla, nu e Gorilla! Samsung Galaxy Nexus nu vine cu un ecran protejat de tehnologia Gorilla Glass!

1.663 ori
<b>Uite Gorilla, nu e Gorilla! Samsung Galaxy Nexus nu vine cu un ecran protejat de tehnologia Gorilla Glass!</b>Dacă pe Samsung Galaxy S II l-am văzut într-un test de rezistență în care a făcut față cu brio căderilor de la peste 1.5 metri, în vreme ce iPhone 4 se crapa rău de tot, Galaxy Nexus ar putea să fie mai dezamăgitor la acest capitol. După...

Dacă pe Samsung Galaxy S II l-am văzut într-un test de rezistență în care a făcut față cu brio căderilor de la peste 1.5 metri, în vreme ce iPhone 4 se crapa rău de tot, Galaxy Nexus ar putea să fie mai dezamăgitor la acest capitol. După dezamăgirea suferită de unii când au aflat că acest terminal Android 4.0 vine cu o cameră de doar 5 megapixeli, publicul ar putea să se simtă trădat și de lipsa unui ecran protejat de un strat Gorilla Glass.

Samsung a confirmat faptul că acest telefon vine fără protecție Gorilla, menționând totuși că există o altă tehnologie pentru întărirea display-ului, dar fără a detalia despre ce este vorba. Singura opțiune ar fi Dragontail, o tehnologie rivală pentru Gorilla, dar care nu are faima acesteia din urmă. Ar fi păcat că frumosul ecran de 4.65 inchi cu rezoluție HD să nu fie protejat cum trebuie, nu credeți?

Există și posibilitatea ca Samsung să fi procedat ca Apple și să fi dezvoltat propria tehnologie de securizare a ecranului, dar în acest caz producătorul asiatic s-ar fi lăudat cu inovația sa, deci e puțin probabil. Cu toate aceste date ale problemei, nu pot decât să mă întreb "Will It Blend?" și dacă totuși Galaxy Nexus este mai rezistent la o căzătură decât iPhone 4S.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×