Samsung Galaxy Nexus versus așteptările pe care le aveam de la acest telefon (video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.044 ori
<b>Samsung Galaxy Nexus versus așteptările pe care le aveam de la acest telefon (video)</b>S-a lansat în sfârșit și faimosul Samsung Galaxy Nexus, pe care vi l-am prezentat în premieră globală, după o scurgere de informații de zile mari. Aici puteți afla toate detaliile oficiale despre terminal și trebuie să recunosc că nu sunt...

S-a lansat în sfârșit și faimosul Samsung Galaxy Nexus, pe care vi l-am prezentat în premieră globală, după o scurgere de informații de zile mari. Aici puteți afla toate detaliile oficiale despre terminal și trebuie să recunosc că nu sunt foarte surprins de specificațiile modelului cunoscut până acum sub nume de cod Nexus Prime, primul terminal care ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Având în vedere că și Motorola Droid RAZR a fost lansat ieri, se poate face ușor o comparație între aceste modele. în primul rând, mă așteptam de la Galaxy Nexus să fie mai subțire, iar ce am primit este un smartphone de 8.94 mm, deci mai gros decât Samsung Galaxy S II. în al doilea rând, deja presimt că mai toată lumea va critica faptul că device-ul vine cu o cameră de 5 megapixeli și nu una de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy Nexus back

De apreciat totuși faptul că noul Nexus va aduce la nivel internațional un ecran HD Super AMOLED și mă aștept la o calitate fantastică aici. Pe lângă rezoluția de 1280 x 720 pixeli pe o diagonală de 4.65 inchi, acest ecran oferă un timp de răspuns de 0.01 ms și aspect ratio de 16:9 și contrast de 100.000:1. Cantarind 135 de grame, cam cât un iPhone 4S, terminalul se va baza pe un procesor dual core TI OMAP 4460 de 1.2 GHz, ceea ce anunță un trend pentru viitoarele smartphone-uri ale următoarelor luni.

în țările cu rețele LTE, noul Nexus va suporta acest tip de conectivitate și mai trebuie remarcat și designul curbat al telefonului și faptul că el integrează Google+, semn că ar trebui să ne așteptăm la un Google+ Phone în curând după modelul Facebook Phone. Personal, mi se pare că Galaxy Nexus s-a mulat pe așteptările mele în privința următorului Google Phone. Cum se descurcă acest model în privința așteptărilor voastre? Aveți sectiiunea de comentarii pentru răspunsuri mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×