Samsung brevetează o tehnologie ce permite desenarea pe marginea curbată de ecran a unui model Edge cu un S-Pen

1.392 ori
<b>Samsung brevetează o tehnologie ce permite desenarea pe marginea curbată de ecran a unui model Edge cu un S-Pen</b>Încă de anul trecut cei de la Samsung au adus pe piață terminale din seria Galaxy S Edge, modele ce impresionează prin panourile cu margini curbate ce oferă și anumite funcții la pachet. Cu toate acestea, nu putem face prea multe lucruri cu aceste

Samsung Galaxy S7 Edge nu a fost cu siguranţă ultimul model cu ecran cu muchii curbate de la Samsung şi vom mai vedea astfel de terminale pe viitor. Aparent şi Galaxy Note 6 va primi o variantă de acest tip, iar cel mai nou brevet Samsung indică o evoluţie legată de acel tip de ecran şi interacţiunea sa cu stylusul.

Documentele oficiale indică faptul că pe viitor vom putea desena pe marginea curbată de ecran a unui astfel de terminal, folosind stylusul S Pen. În afară de desen vom putea şi interacţiona cu iconurile afişate în acea zonă, tot pe bază de pen. E foarte posibil şi ca muchiile să fie de tip always on, mereu gata să primească input de la stylus, pentru a nota ceva rapid sau urgent.

O funcţie foarte utilă asociată acestor muchii ar putea fi afişarea unei palete de culori şi pensule digitale într-o aplicaţie de desen. Probabil vom vedea acest brevet pus la treabă la vară, când se zvoneşte că va debuta Note 6 şi versiunea sa cu ecran curbat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×