Samsung Galaxy Note 10 își dezvăluie câteva specificații și detalii plauzibile + schițe

1.892 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 își dezvăluie câteva specificații și detalii plauzibile + schițe</b>Samsung Galaxy Note 10 a apărut de câteva ori până acum, dar doar sub formă de concepte şi ceva informaţii ce sunau a speculaţii. Mai sunt cel puţin 4 luni până debutează, dacă nu chiar 5, deci e prematur să ne gândim

Samsung Galaxy Note 10 a apărut de câteva ori până acum, dar doar sub formă de concepte şi ceva informaţii ce sunau a speculaţii. Mai sunt cel puţin 4 luni până debutează, dacă nu chiar 5, deci e prematur să ne gândim la lansarea sa. Totuşi azi au apărut câteva schiţe şi detalii ce sună plauzibil.

Samsung Galaxy Note 10

Pe Note 10 îl aşteptăm în perioada lunii august 2019, cu un ecran generos, o versiune 5G şi un stylus nou. Slashgear a pus mâna pe informaţii de la o sursă apropiată de Samsung, care a dorit să rămână anonimă. Se pare că Note 10 va veni cu un ecran similar cu cel de pe Galaxy S10+, doar ca un pic mai mare. Ar fi un ecran de 6.6 sau chiar 6.66 inch, evident Super AMOLED, sau poate Dynamic AMOLED.

Samsung Galaxy Note 10

Va avea un screen to body ratio de 89% (sau mai mult) şi o rezoluţie de 3040 x 1440 pixeli. Rămâne de văzut dacă panoul va fi împrumutat de la Galaxy S10 5G (6.7 inch, 3040 x 1440 pixeli). Suportul HDR10+ este în cărţi, ca şi decupajul (probabil dublu) pentru camera selfie. 

Samsung Galaxy Note 10

Nu e foarte clar ce procesor va fi folosit aici, dar sunt şanse mari să fie un Snapdragon 855 la pachet cu modem X50 sau X55 pentru 5G. Cealaltă versiune va avea un Exynos, fie Exynos 9820, fie o versiune cu modem 5G la pachet. Camerele din spate ar fi cele văzute şi pe Galaxy S10 5G, adică un setup cu 4 senzori:

  1. 12 MP, diafragma variabilă, stabilizare optică, Dual Pixel PDAF
  2. 12 MP, tele, zoom optic 2X, autofocalizare, stabilizare optică
  3. 16 MP, ultra wide
  4. Cameră 3D ToF

Samsung a integrat aici şi un S Pen de generaţie nouă, care extinde funcţiile celui de la Note 9. Va avea suport Bluetooth şi aparent şi o cameră integrată direct în accesoriu. Sursa precizează totuşi ca un astfel de stylus ar veni de abia în 2020. Detaliile despre camera selfie nu sunt clare, dar e probabil un setup similar cu Galaxy S10+.

Asta înseamnă o cameră de 10 MP cu obiectiv wide şi una de 8 MP pentru captură de adâncime. One UI şi Android Pie sunt bătute în cuie şi aşteptăm şi un selling point clar şi detalii despre baterie. Mă aştept şi la o evoluţie a lui DeX. Nu e clar daca suportul 5G va fi standard, sau vom avea o versiune separată de Note 10 cu 5G. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×