Samsung Galaxy Note 10 apare în noi randări de huse, cu aceeași cameră verticală și fără jack audio

1.215 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 apare în noi randări de huse, cu aceeași cameră verticală și fără jack audio</b>Samsung Galaxy Note 10 a tot avut parte de scăpări în ultima vreme și ne-a cam suprasaturat feedul de știri. Am văzut huse, randări, specificații și avem și o data de lansare confirmată: 7 august, la New York

Samsung Galaxy Note 10 a tot avut parte de scăpări în ultima vreme și ne-a cam suprasaturat feedul de știri. Am văzut huse, randări, specificații și avem și o data de lansare confirmată: 7 august, la New York. Acum apar mai multe imagini cu huse, pe care le disecăm mai jos.

Galaxy Note 10

Nu vedem un buton dedicat Bixby, nici jack audio, iar jos apare portul USB-C, difuzorul, un microfon și locul pe unde scoatem stylus-ul. Mai nou sunt zvonuri că device-ul nu va avea nici slot microSD, dar nu garantăm asta. Sunt și vești bune, precum faptul că am putea primi un emițător infraroșu, plasat sus lângă al doilea microfon. Nu suntem siguri de această dotare totuși, deci o tratăm ca zvon.

Galaxy Note 10

Nu vedem nici o diferență că design între Note 10 și Note 10 Pro/ Plus, ambele având o cameră selfie centrată spre exemplu. Ceva diferențe apar la cameră principală. Note 10 are o cameră triplă și bliț LED lângă, iar Note 10 Pro/Plus include și un modul Time of Flight sub blițul LED. Am aflat la final de iunie că vom găsi o cameră cu diafragmă cu deschidere în 3 trepte pe Note 10. 

Galaxy Note 10

Note 10+ a fost surprins recent în fotografii reale și am aflat și prețuri pentru accesoriile oficiale. Așteptați-va să continue avalanșa de scăpări, cu accentul pe cameră și stylus de această dată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×