Samsung Galaxy Tab S6 se dezvăluie în totalitate; Mega leak cu randări și detalii despre noua tabletă

901 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S6 se dezvăluie în totalitate; Mega leak cu randări și detalii despre noua tabletă</b>Cu doar câteva săptămâni rămase până la debutul de pe 7 august alături de Note10, iată că tableta Samsung Galaxy Tab S6 bifează un mega-leak, unul ce constă în randări detaliate și informații despre dotări/funcții

Cu doar câteva săptămâni rămase până la debutul de pe 7 august alături de Note10, iată că tableta Samsung Galaxy Tab S6 bifează un mega-leak, unul ce constă în randări detaliate și informații despre dotări/funcții. Toate aceste materiale sosesc prin intermediul publicației AndroidHeadlines.com și discutăm despre ele în rândurile de mai jos. 

Samsung Galaxy Tab S6

În primul rând se remarcă faptul că cel puțin la capitolul design lucrurile nu vor fi pe atât de diferite precum se așteptau unii, look-ul fiind similar cu cel adoptat de către Tab S4. Avem aceeași tabletă unibody cu talie foarte înguste și un ecran flancat de margini rezonabile ca grosime, nici groase, dar nici foarte înguste.

Samsung Galaxy Tab S6

Dispare jack-ul audio de aici și observăm un locaș dedicat în spatele tabletei acolo unde stylus-ul S-Pen se va conecta magnetic și unde se va încărca, asta pentru că avem Bluetooth pentry accesoriu ca pe Note9. Primim o cameră foto duală în spate ce ar putea fi compusă dintr-un senzor principal de 13 mpx și unul secundar ToF, sau o unitate de 5 mpx wide-angle.

Avem 4 difuzoare pe această nouă tabletă Samsung, acustică AKG și port USB-C. Galaxy Tab S6 se va lansa în variante LTE și Wi-Fi Only și aflăm că vor fi disponibile 3 variante de culoare: albastru, maro/roz și gri. Printre dotările vehiculate se numără un ecran de 10.5 inch, 6 GB RAM + 128 GB stocare și un CPU Snapdragon 855. 

Nu ar fi exclus ca lansarea să vină chiar mai devreme de 7 august, asta pentru ca Samsung să-l aibă pe Note10 drept vedeta evenimentului Unpacked. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×