Call of Duty Mobile readuce celebra franciză pe mobil: joc gratuit cu battle royale şi personalizări de echipament

2.116 ori
<b>Call of Duty Mobile readuce celebra franciză pe mobil: joc gratuit cu battle royale şi personalizări de echipament</b>În această săptămână la GDC 2019, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming a fost anunţat Call of Duty Mobile. Nu e prima oară când franciza de la Activision ajunge pe mobil, dar e prima oară când primim şi

În această săptămână la GDC 2019, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming a fost anunţat Call of Duty Mobile. Nu e prima oară când franciza de la Activision ajunge pe mobil, dar e prima oară când primim şi noutăţi asociate FPS-urilor de pe consolă și PC, precum modul Battle Royale.

Call of Duty Mobile

Jocul Call of Duty Mobile va sosi gratuit pe iOS şi Android, cu alpha-uri deja începute de anul trecut prin Asia. Faza open beta vine în Europa de abia la vară. Până atunci vă puteţi pre-înregistra pentru a afla noutăţi. Jocul este realizat în parteneriat cu Tencent, echipa Timi, care s-a ocupat de o versiune de PUBG Mobile.

Call of Duty Mobile

Titlul va include popularul mod Team Deathmatch, dar şi Search and Destroy şi va aduce personaje din seria CoD, dar şi hărţi apreciate. Activision nu a anunţat încă o dată de lansare clară, dar vă puteţi înregistra aici pentru a fi primii care află. Vă veţi putea personaliza armele şi echipamentele, dar şi personajul din joc, cu un loadout perfect tunabil.

Aici e posibil să apară şi microtranzacțiile. Grafica va fi una high end şi ni s-a promis gameplay la 60 FPS. Revin personaje ca Ghost sau Captain Price din serie şi sunt curios în câţi gameri se vor da luptele Battle Royale. Aş paria pe 60 maxim.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×