Google Maps primește acum și un vitezometru; Funcția se distribuie deja către utilizatori

2.128 ori
<b>Google Maps primește acum și un vitezometru; Funcția se distribuie deja către utilizatori</b>După ce anterior aplicația de navigare Google Maps primea notificări pe hartă pentru radarele poliției și alte avertizări în stil Waze, iată că acum mai sosește o funcție interesantă. Este vorba despre un vitezometru care

După ce anterior aplicația de navigare Google Maps primea notificări pe hartă pentru radarele poliției și alte avertizări în stil Waze, iată că acum mai sosește o funcție interesantă. Este vorba despre un vitezometru care își va afișa viteza în timp real și care combinat cu noile funcții de avertizare pentru radare, te asigură că poți călători din punctul A în punctul B, evitând astfel potențiale amenzi pentru depășirea vitezei legale. 

Google Maps

Pentru a folosi această funcție va trebui ca mai întâi să o activezi din meniul de setări Google Maps, toggle-ul de activare fiind găsit în secțiunea "Navigație". Odată bifată această funcție, veți vedea viteza de deplasare în colțul din stânga jos alături de limita de viteză din zona în care vă aflați.

Momentan funcția nu este disponibilă în Android Auto dacă vă întrebați și aflați că distribuirea update-ului se face treptat astfel că ar putea dura ceva timp până când vitezometrul își va face apariția și în aplicația voastră Maps. Funcția a sosit pentru moment în țări precum Argentina, Belgia, Cehia, Portugalia, dar și Marea Britanie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×