Samsung Galaxy Note 10 este prezentat oficial în România, în cadrul unui eveniment restrâns și axat pe socializare

888 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 este prezentat oficial în România, în cadrul unui eveniment restrâns și axat pe socializare</b>Dacă ne urmăriți pe Facebook, atunci știți că ieri pe data de 22 august am participat la evenimentul de lansare Samsung Galaxy Note 10 în România - prezentarea având loc într-un loc micuț și cochet din București și anume

Dacă ne urmăriți pe Facebook, atunci știți că ieri pe data de 22 august am participat la evenimentul de lansare Samsung Galaxy Note 10 în România - prezentarea având loc într-un loc micuț și cochet din București și anume restaurantul Alt Shift. Într-o atmosferă primitoare ce invita la socializare ne-au fost reamintite principalele noutăți pe care Samsung le-a adus pe seria de terminale Galaxy Note 10.

Galaxy Note 10

S-a vorbit rând pe rând despre aspecte precum camera foto cea nouă, panoul frontal ale cărui muchii au fost reduse la extrem, dar și despre S-Pen și funcționalitățile proaspăt aduse. Ne-au fost prezentate și diferențele dintre cele două variante Note 10 și Note 10+, iar mai apoi am fost invitați în zona de handson-uri pentru a face cunoștiință cu phablet-urile Samsung ale momentului.

Noi aici la Mobilissimo am pus mâna pe Note 10 și Note 10+ chiar în ziua lansării și v-am adus materiale hands-on, cât și impresiile formate la fața locului. Recent a sosit și unboxing-ul pentru varianta Galaxy Note 10+, iar recenzia este în pregătire. Am dat startul testelor de autonomie și pe parcursul zilelor viitoare vom pune serios phablet-ul la treabă pentru a veni cu o analiză completă și a vă ajuta în a face o achiziție înțeleaptă.

Vă amintim că livrările lui Samsung Galaxy Note 10 vor începe a fi onorate chiar de astăzi, atât de către retaileri, cât și de operatori. Aveți mai jos link-uri către articolele dedicate Preț și Disponibilitate, iar mai sus am inclus și clipul de unboxing pentru cei care încă nu l-am urmărit! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×