Samsung Galaxy Note 10 Lite se pregătește de lansare; Are stylus-ul S-Pen certificat de FCC

2.892 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 Lite se pregătește de lansare; Are stylus-ul S-Pen certificat de FCC</b>Finalul acestui an va fi marcat și de către o lansare surprinzătoare din partea celor de la Samsung, compania sud-coreeană urmând a introduce pe piață smartphone-urile Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite

Finalul acestui an va fi marcat și de către o lansare surprinzătoare din partea celor de la Samsung, compania sud-coreeană urmând a introduce pe piață smartphone-urile Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite. Debutul acestor dispozitive este așteptat în luna decembrie și avem deja dovezi clare cu privire la existența device-urilor, un exemplu fiind certificarea stylus-ului S-Pen ce se va afla pe Note 10 Lite.

Telefonul și-a mai făcut apariția online cu numele de serie SM-N770F iar acum descoperim și accesoriul S-Pen menționat în documentele de certificare FCC sub denumirea EJ-PN770. Aprobarea a venit chiar astăzi pe data de 27 noiembrie și sosirea sa nu face altceva decât să confirme faptul că lansarea phablet-ului Lite este foarte aproape. 

Singurul detaliu dezvăluit aici este că accesoriul dispune de conexiune Bluetooth, modalitate prin care vom avea parte de diferite funcții de control și interacțiune cu dispozitivul. Încă nu avem detalii despre dotările hardware pe care le va oferi Note 10 Lite, dar recent am aflat că va sosi în următoarele variante de culoare: roșu, argintiu (posibil Aura Glow) și negru.

Așteptăm noi leak-uri în perioada următoare și poate sosesc și teasere oficiale care să dezvăluie data lansării! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×