Samsung Galaxy Note 10 Lite are o baterie mai mare decât Note 10+, oricât de ciudat ar suna asta

3.602 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 Lite are o baterie mai mare decât Note 10+, oricât de ciudat ar suna asta</b>Samsung Galaxy Note 10 Lite a devenit mai mult decât o listă de specificaţii în ultima săptămână. A primit întâi o randare misterioasă, cu o cameră pătrată, apoi i-am văzut şi zona frontală, nu că ar fi surprize aici

Samsung Galaxy Note 10 Lite a devenit mai mult decât o listă de specificaţii în ultima săptămână. A primit întâi o randare misterioasă, cu o cameră pătrată, apoi i-am văzut şi zona frontală, nu că ar fi surprize aici. Acum aflăm că bateria sa ne va surprinde... foarte plăcut.

Cel mai neprevăzut Note din 2019 (sau început de 2020?) ar urma să vină cu o baterie de 4500 mAh la bord. Ca să vă faceţi o idee cu privire la evoluţia bateriilor de pe Note-uri, Galaxy Note 8 avea una de 3300 mAh, Note 9 de 4000 mAh şi Note 10+ de 4300 mAh. E o surpriză să vezi un telefon cu "Lite" în nume bătând unul cu "Plus". Şi nu e doar o speculaţie aruncată în vânt, ci capacitatea bateriei a fost confirmată de o listare în baza de date a unei autorităţi din Coreea de Sud.

Note 10 Lite

La aşa o capacitate ne aşteptăm ca telefonul să sară de 200 de grame pe cântar şi să aibă şi încărcare rapidă, dacă se poate. Se zvonea că vom primi ce e drept suport pentru încărcare la 45W, cum are şi Galaxy S10 Lite, un alt telefon care tot scapă şi se lasă totuşi aşteptat. Note 10 Lite ar trebui să vină cu un ecran de 6.7 inch cu un decupaj sub formă de orificiu fix în zona centrală de sus pentru camera selfie.

Acelaşi nou venit are procesorul lui Note 9, adică Exynos 9810, dar şi 6 GB RAM si o cameră triplă cu senzor de 48 MP, cameră de 12 MP ultra wide şi de 5 MP Bokeh. Acestea din urmă nu sunt totuşi bătute în cuie şi conform randărilor, ar fi într-un modul pătrat ca la Pixel 4 şi iPhone 11 Pro. Aflăm mai multe cred eu până la final de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×