Samsung Galaxy Note 10 a fost ţinut pe loc de stylus, care a necesitat sacrificii şi decizii de ultim moment

1.756 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 a fost ţinut pe loc de stylus, care a necesitat sacrificii şi decizii de ultim moment</b>Galaxy Note 10 ar trebui să debuteze în puţin peste 3 săptămâni şi să ne arate ce a învăţat Samsung după atât de multe generaţii de Note-uri. Au trecut 8 ani de la primul Note, iar de această dată vom primi două versiuni

Galaxy Note 10 ar trebui să debuteze în puţin peste 3 săptămâni şi să ne arate ce a învăţat Samsung după atât de multe generaţii de Note-uri. Au trecut 8 ani de la primul Note, iar de această dată vom primi două versiuni de terminal, ba chiar 4 dacă le luăm în calcul şi pe cele două modele 5G pentru Note 10 şi Note 10 Pro. Azi aflăm că stylus-ul a tras înapoi proiectul Note 10 şi a dus la compromisuri destul de mari.

De la reputatul zvonac Ice Universe aflăm că stylus-ul ar fi necesitat ca Samsung să folosească o baterie cu 800 mAh mai mică decât plănuise iniţial. În plus, prezenţa lui S Pen a făcut ca noul design să nu implice muchii ale ecranului aşa înguste pe cât se dorea în prima fază, dar şi să nu se poată folosi camere "atât de agresive".

Practic, dacă nu era stylus-ul, Samsung ar fi lansat un telefon superdotat la cameră şi baterie, dar proiectul s-a opintit în acest accesoriu. Ecranul ar fi fost mai mare şi mai edge to edge, camera era mai avansată şi bateria mai mare. Nu putem să nu ne gândim la soluţii alternative de stocare a stylus-ului, cum am văzut acea zonă specială cu ataşament magnetic pe tableta Galaxy Tab S6, scăpata ieri.

Cu aceste sacrificii, Note 10 devine periculos de aproape de S10 5G şi S10+. Revenind la Ice Universe, el mai postase şi că Samsung a experimentat cu telefoane cu o curbură extremă a ecranului, dar a renunţat la acele concepte. Viitorul seriei Note ar putea aduce un S Pen ataşat la exterior sau chiar unul opţional, judecând după compromisurile care au tras proiectul in jos acum.

Şi revine iarăşi ideea că Samsung ar putea casa seria Note sau să o unească cu cea Galaxy S...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×