Samsung Galaxy Note 3 Își face apariția Într-un clip video rulând Android 5.0 Lollipop

1.415 ori
<b>Samsung Galaxy Note 3 Își face apariția Într-un clip video rulând Android 5.0 Lollipop</b>După ce anterior în cadrul unor clipuri video postate de către cei de la sammobile.com, puteam vedea o serie de terminale Samsung rulând sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, iată că astăzi un alt material video ajuns pe web ne prezintă noua...

După ce anterior în cadrul unor clipuri video postate de către cei de la sammobile.com, puteam vedea o serie de terminale Samsung rulând sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, iată că astăzi un alt material video ajuns pe web ne prezintă noua versiune instalată și pe phablet-ul Samsung Galaxy Note 3.

Din câte putem remarca, acest build de Android 5.0 Lollipop este similar cu cele văzute și pe celelalte device-uri Samsung, schimbările majore la nivel de interfață fiind regăsite în cadrul meniului de setări, a funcției Multi Window și a sistemului de multitasking.

Deși noua versiune Android 5.0 Lollipop încă nu și-a făcut apariția oficial pe smartphone-urile de top ale producătorului sud-coreean, ne așteptăm ca valul de update-uri să înceapă din luna decembrie, urmând ca phablet-ul Galaxy Note 4 să primească actualizarea abia la începutul lui 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×