Samsung Galaxy Note 4 ar putea veni cu un display Quad HD flexibil

1.299 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 ar putea veni cu un display Quad HD flexibil</b>în timp ce mare majoritate a știrilor din ultima vreme sunt concentrate pe subiectul Galaxy S5 Prime, iată că astăzi apar detalii și despre un alt device al celor de la Samsung, și anume Galaxy Note 4, phablet care probabil va debuta oficial pe...

în timp ce mare majoritate a știrilor din ultima vreme sunt concentrate pe subiectul Galaxy S5 Prime, iată că astăzi apar detalii și despre un alt device al celor de la Samsung, și anume Galaxy Note 4, phablet care probabil va debuta oficial pe piață în această toamnă.

De curând, Li Yongxi, vice-președinte executiv Samsung Mobile a dezvăluit câteva dintre planurile companiei pentru cea de-a doua parte a acestui an. Se pare că Samsung va lansa mai multe variante ale flagship-ului Galaxy S5 pe diferite piețe, dar totodată se pregătește și pentru lansarea succesorului lui Galaxy Note 3.

De asemenea, Li Yongxi a mai declarat și faptul că s-ar putea să vedem un device cu display flexibil. Un astfel de concept a fost prezentat chiar anul trecut de către Samsung la CES 2013 sub denumirea Youm. Totodată, în ultimul timp am putut admira și câteva brevete Samsung ce scoteau la iveală un terminal cu display flexibil cu 3 laturi. Să fie oare Galaxy Note 4 acest device?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×