Samsung Galaxy Note 4 ar putea veni cu un display flexibil cu 3 laturi

2.370 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 ar putea veni cu un display flexibil cu 3 laturi</b>De la Samsung Galaxy S5 știm deja ce să ne așteptăm în mare, dar oare ce ne rezervă Samsung Galaxy Note 4? Pentru asta avem brevetele și speculațiile deocamdată. Ei bine, există un zvon foarte interesant despre Note 4, pe care îl dezbatem în...

De la Samsung Galaxy S5știm deja ce să ne așteptăm în mare, dar oare ce ne rezervă Samsung Galaxy Note 4? Pentru asta avem brevetele și speculațiile deocamdată. Ei bine, există un zvon foarte interesant despre Note 4, pe care îl dezbatem în rândurile următoare.

Vicepreședintele Samsung ar fi acordat recent un interviu celor de la Bloomberg, în care el menționă că Samsung vrea să facă din Galaxy Note 4 un device foarte evoluat. Printre tehnologiile luate în calcul se număra display-ul flexibil, unul care va fi "înfășurat" în jurul handsetului pe 3 laturi.

Concept Samsung Galaxy Note 4

Aceasta invenție îmi amintește de prototipul Youm, care afișa informații pe o porțiune de mini ecran pe lateralul terminalului. E interesant că de la demonstrația lui Youm de la începutul anului trecut nu am mai văzut astfel de terminale de la Samsung. Galaxy Round abordează conceptul de ecran îndoit/curbat, dar nu și flexibil.

Samsung are deja brevete pentru ecrane înfășurate în jurul terminalului, care au inspirat concepte precum cel de mai sus. Se vor materializa ele oare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×