Samsung Galaxy Note 4 va primi o versiune cu conectivitate LTE-A specială, În 3 benzi și procesor adus la zi

1.012 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 va primi o versiune cu conectivitate LTE-A specială, În 3 benzi și procesor adus la zi</b>Se pare că Samsung Galaxy Note 4 va primi o versiune actualizată, cu conectivitate LTE-A, în 3 benzi locale sud-coreene. Nouă versiune ar fi una "Note 4 S-LTE" și va înlocui procesorul Exynos/Snapdragon de pe phablet cu unul adus la zi. &nbsp;...

Se pare că Samsung Galaxy Note 4 va primi o versiune actualizată, cu conectivitate LTE-A, în 3 benzi locale sud-coreene. Nouă versiune ar fi una "Note 4 S-LTE" și va înlocui procesorul Exynos/Snapdragon de pe phablet cu unul adus la zi.

Anunțată pe 28 decembrie, noua varianta de handset va atinge o viteză maximă de download de 450 Mbps. Terminalul își va păstra ecranul de 5.7 inch Quad HD, cei 3 GB RAM și ar putea face trecerea la un procesor Snapdragon 810 sau un Exynos de nouă generație, care oferă suport pentru viteza de download de 450 Mbps și conectivitate LTE de Categoria 9. Aparent, există informații că Samsung ar fi testat procesorul Snapdragon de nouă generație pe handsetul său viitor, dar e nemulțumit de supraîncălzirea sa.

De aceea a fost ales un chipset Exynos, mai ales că Samsung a lucrat la el și știe cel mai bine ce poate acesta. Suntem curioși dacă va fi actualizată și bateria noului venit, deși sunt șanse destul de mici ca acest lucru să se întâmple. Samsung Galaxy Note 4 S-LTE va debuta în Coreea de Sud la mijlocul lui ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×