Samsung Galaxy Note 7 apare în varianta de culoare „negru Onyx” şi e foarte, foarte rotunjit pe margini

2.717 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 apare în varianta de culoare „negru Onyx” şi e foarte, foarte rotunjit pe margini</b>Noi imagini cu Samsung Galaxy Note 7 poposesc astăzi pe web, fiind vorba despre materiale ce ne oferă o privire mai detaliată asupra variantei de culoare negru denumită Black Onyx. Ce remarcăm aici din start este faptul că marginile telefonului sunt foart

După ce am aflat la primele ore ale acestei zile ca Samsung are un eveniment Unpacked pregătit pentru 2 august, cu siguranţă cel care ni-l va aduce pe Note 7 la nivel oficial, iată că mai descoperim un set de fotografii cu noul venit. Galaxy Note 7 apare acum în varianta de culoare "negru Onyx" şi are şi ecranul pornit.

Samsung Galaxy Note 7

Modelul care va debuta la New York luna viitoare arată spectaculos în aceste scăpări şi ori are o carcasă aplicată, ori e telefonul cu cele mai rotunjite muchii văzute vreodată de mine. Practic totul e uşor curbat şi lucios: colţurile, muchiile ecranului, spatele, partea de sus şi de jos. Îmi aminteşte aproape de acel iPhone concept cilindric, extrem de rotunjit în faţă şi spate.

Samsung Galaxy Note 7

Observăm şi că porţiunea superioară e acoperită cu un cod de bare, probabil pentru a ascunde noul scanner de iris. Nouă interfaţă cu iconografie mai lite e prezentă aici, acele bule colorate ale iconurilor fiind mai mici ca oricând. De obicei un model Note e masiv, dar nu pare cazul aici, iar Samsung pare a fi făcut o treabă excelentă cu acest model.

Samsung Galaxy Note 7

E interesant că spatele acestui smartphone nu prea a apărut în scăpările din ultima vreme, poate doar aici şi începem să credem că prezenţa lui Smart Glow în spate nu e deloc sigură, pentru că LED-ul circular nu a fost văzut în acţiune pe Note 7.

Samsung Galaxy Note 7

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×