Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 cu suport pentru LTE Categoria 9 se află acum În teste

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.048 ori
<b>Procesorul Qualcomm Snapdragon 810 cu suport pentru LTE Categoria 9 se află acum În teste</b>Qualcomm Snapdragon 810 va fi un procesor pe care îl vom întâlni pe telefoanele flagship ale anului 2015, dar până atunci aflăm noi detalii despre el. El va oferi un setup octa core și va fi un CPU 64 bit, cu GPU Adreno 430. Se pare că...

Qualcomm Snapdragon 810 va fi un procesor pe care îl vom întâlni pe telefoanele flagship ale anului 2015, dar până atunci aflăm noi detalii despre el. El va oferi un setup octa core și va fi un CPU 64 bit, cu GPU Adreno 430. Se pare că specificația LTE atinsă de acest chipset e mai ridicată decât ne așteptam.

în prima fază noul produs Qualcomm ar fi trebuit să ofere suport pentru LTE Categoria 6, care oferă viteze de download de până la 300 Mbps și de upload de până la 50 Mbps. Cursa LTE a pornit de ceva vreme si deja Samsung lucrează la un procesor Exynos cu suport pentru LTE Categoria 10, care ar putea ajunge pe Galaxy S6. Ei bine, aflați că Qualcomm a confirmat că noul său chipset va avea de fapt suport pentru LTE Categoria 9.

în plus, toate flagshipurile bazate pe soluții Qualcomm vor primi suport pentru această conectivitate anul viitor. Procesul de testare are loc în Marea Britanie în aceste zile, cu ajutorul celor de la Huawei și EE Network. LTE Categoria 9 înseamnă viteze de download de până la 450 Mbps și upload de 50 Mbps. și chipsetul Samsung Exynos 6 ajunge la aceeași viteză de download, dar are un upload cu viteză dublă, de 100 Mbps.

Vom afla mai multe la CES și MWC 2015 lunile viitoare.

⚡ Comandă acum cardul tău Revolut gratuit.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×