Galaxy Note III face prima sa fotografie, confirmă camera de 13 MP cu date EXIF

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.904 ori
<b>Galaxy Note III face prima sa fotografie, confirmă camera de 13 MP cu date EXIF</b>De obicei scurgerile de informații cu privire la terminale nelansate încă pornesc de la un nume de cod, apoi urmează o fotografie realizată cu camera &nbsp;terminalului și apoi fotografii cu handsetul. Ei bine, la Galaxy Note III lucrurile se petrec...

De obicei scurgerile de informații cu privire la terminale nelansate încă pornesc de la un nume de cod, apoi urmează o fotografie realizată cu camera  terminalului și apoi fotografii cu handsetul. Ei bine, la Galaxy Note III lucrurile se petrec în altă ordine și vedem de abia acum o fotografie pe care a realizat-o camera sa.

Phabletul cu ecran de 5.99 inch se va lansa în luna septembrie în cadrul IFA 2013, iar revenind la cameră, ea a fost confirmată prin intermediul unei imagini postate pe Picasa. Fotografia are o rezoluție de 2322 x 4128 pixeli, ceea ce corespunde unei camere de 13 megapixeli în mod 16:9. Asta înseamnă că Samsung va adopta pe noul său phablet aceeași cameră ca și cea de pe Galaxy S4.

Nu pot să spun că sunt surprins, deoarece Samsung a procedat la fel și cu precedentele modele Galaxy Note. Datele EXIF confirma faptul că Note III va avea aceeași deschidere F/2.2 și lentila de 31 mm ca și Galaxy S4, ceea ce înseamnă că vom avea o cameră destul de bună. Să vedem și ce alte funcții software va primi cameră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×