Samsung Galaxy Note 4 primește o nouă serie de reclame axate pe familie și un nou verb: "S Penning" (Video)

1.071 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 primește o nouă serie de reclame axate pe familie și un nou verb: "S Penning" (Video)</b>Samsung a realizat noi reclame pentru phabletul Galaxy Note 4, care scot în evidență utilizarea acestui device în cadrul unei familii, dar aduc în discuție și un nou verb: "S Penning". Reclamele fac parte din seria "Do You Note" și haideți să le...

Samsung a realizat noi reclame pentru phabletul Galaxy Note 4, care scot în evidență utilizarea acestui device în cadrul unei familii, dar aduc în discuție și un nou verb: "S Penning". Reclamele fac parte din seria "Do You Note" și haideți să le privim mai jos.

Prima reclamă ne arată doi frați, dintre care unul e foarte supărăcios, până descoperă un Note 4, care îi permite să împartă ecranul în două pentru multitasking. Astfel, el poate sta pe phablet în același timp cu fratele mai mic, care se poate uita la desene, în vreme ce celălalt trimite mesaje prietenei. Apoi avem reclama numărul 2, cu sora obsedată de selfie-uri, dar nemulțumită de telefonul ei. Odată cu apariția lui Note 4 în ecuație, selfie-urile se înmulțesc și încap și frații și părinții ei în fotografie, datorită funcțiilor de fotografiere în grup cu camera frontala de pe Note 4.

Al treilea clip se axează pe tatăl celor 2 frați și surorii obsedate de selfie, iar capul familiei nu are niciodată destula baterie pentru a-și suna copiii. Note 4 rezolva problema încărcându-se foarte rapid și rezistând mai mult decât rivalii săi. Confirmăm și noi încărcarea foarte rapidă a acestui device, după cum ați aflat din recenzia lui Note 4. Cea mai ciudată reclama e ultima, în care îl avem pe comediantul și muzicianul Reggie Watts făcând vocalize pe baza cuvântului "S Penning", care mai nou a devenit verb și acțiune.

în plus, în fundal vedem cum stylusul e utilizat la diferite sarcini. Vouă care reclama vi se pare mai reușită?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×