Samsung Galaxy Note 4 disponibil de azi la precomanda la Vodafone România

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.785 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 disponibil de azi la precomanda la Vodafone România</b>Vodafone România anunța astăzi oferirea la precomanda a lui Samsung Galaxy Note 4, disponibil pe site-ul operatorului. Vestea vine după ce vă informăm că Orange România, Quickmobile.ro și eMAG.ro au oferit același device la comandă. &nbsp;...

Vodafone România anunța astăzi oferirea la precomanda a lui Samsung Galaxy Note 4, disponibil pe site-ul operatorului. Vestea vine după ce vă informăm că Orange România, Quickmobile.ro și eMAG.ro au oferit același device la comandă.

Aflați că phabletul de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD poate fi precomandat online de la Vodafone de aici, la prețul de 289 de euro, TVA inclus, cu abonament RED 39. Puteți cheltui și doar 89 de euro pe acest handset, cu pachetul RED 49. Cei care doresc noul smartphone fără abonament, îl pot achiziționa la prețul de 749 de euro, cu TVA inclus. Samsung Galaxy Note 4 e disponibil pe alb, negru și auriu și iese în evidență printr-un ecran Super AMOLED de mari dimensiuni, 32 GB stocare internă, 3 GB RAM și o cameră principală de 16 MP cu stabilizare optică.

La interior avem și o baterie de 3220 mAh și un procesor puternic quad core Qualcomm Snapdragon 805. în zona frontală a lui Note 4 se afla o cameră de 3.7 megapixeli, iar acest model vine și cu faimosul stylus S Pen la pachet, acum cu noi gesturi ce amintesc de controlul folosind un mouse. Până la sfârșitul lunii octombrie 2014 Samsung Galaxy Note 4 va fi disponibil în rețeaua de magazine Vodafone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×