Samsung Galaxy Note 7 trece prin primele teste benchmark, nu pare a-şi adjudeca vreun loc întâi

2.147 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 trece prin primele teste benchmark, nu pare a-şi adjudeca vreun loc întâi</b>A venit și momentul inevitabil în care phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 este pus față în față cu testele benchmark-uri. Mulțumită celor de la GSMArena care au pus mâna pe o variantă prototip, aflăm ce punctaje obține acest terminal în teste populare ca

A venit şi momentul inevitabil ca Samsung Galaxy Note 7 să treacă prin teste benchmark, dar de această dată, spre deosebire de Galaxy Note 5, el nu îşi adjudecă clar vreun loc întâi. Şi asta pur şi simplu pentru că modelele aflate pe piaţă la ora actuală sunt foarte puternice, iar Note 7 e bazat pe configuraţia lui S7.

Samsung Galaxy Note 7 AnTuTu

Spre exemplu primim acelaşi procesor Snapdragon 820 sau Exynos 8890 ca pe S7 şi nu avem parte de 6 GB RAM, cum se specula înainte de debut, ci 4 GB RAM. Cei de la GSMArena au pus mâna pe o unitate prototip de Note 7 şi au început testele benchmark. E vorba despre versiunea Exynos, care în AnTuTu 6 obţine un scor de 134.660 puncte, fiind astfel sub Moto Z Droid şi OnePlus 3, dar şi puţin peste Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy Note 7 Geekbench 3

În GeekBench 3, în sub-testul multi core Galaxy Note 7 a fost chiar sub Galaxy S7 Edge, în varianta Exynos, dar şi sub Huawei P9 Plus, plus a depăşit OnePlus 3 şi varianta Snapdragon de Galaxy S7 Edge. Intre timp în sub-testul single core a fost sub OnePlus 3, S7 Edge Snapdragon şi Moto Z Droid. GFXBench a adus un scor cu mult peste Huawei P9 Plus (aproape triplu) în testul Manhattan 1080p offscreen, dar în acelaşi timp sub Galaxy S7 Edge Snapdragon şi OnePlus 3.

Samsung Galaxy Note 7 GFXBench

În GFX 3.1 Car Scene offscreen rezultatul a fost de 16, adică 1 punct peste Galaxy S7 Edge Exynos şi 2 puncte sub Oneplus 3 şi Galaxy S7 Edge Snapdragon. Aşteptăm şi noi o variantă de test înainte de a ne pronunţa. Retineți că prototipurile nu sunt chiar cele mai bune etaloane din lume.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×