Samsung Galaxy S5 Își face apariția În testul benchmark AnTuTu

2.709 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Își face apariția În testul benchmark AnTuTu</b>în cursul zilei de astăzi, o serie de capturi de ecran postate de către HDblog.it, dezvăluie punctajul obținut de Samsung Galaxy S5 în cadrul testului benchmark AnTuTu. Deși restul specificațiilor încă nu sunt clare, aflăm că flagship-ul...

în cursul zilei de astăzi, o serie de capturi de ecran postate de către HDblog.it, dezvăluie punctajul obținut de Samsung Galaxy S5 în cadrul testului benchmark AnTuTu. Deși restul specificațiilor încă nu sunt clare, aflăm că flagship-ul Samsung va dispune de o cameră foto de 16 megapixeli.

Observăm că terminalul integrează un procesor Snapdragon 800 tactat la 2.5 GHz, un display 1080p, o cameră foto principală de 16 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli. De asemenea, se pare că senzorii de umiditate și de temperatură lipsesc, aceștia fiind o parte integrală din aplicația Samsung Health, ce este prezentă pe Galaxy S4.

Samsung Galaxy S5 Își face apariția În testul benchmark AnTuTu

Cu toate aceste lipsuri, aflăm faptul că acest test benchmark a fost realizat pe o versiune sample de către un inginer Samsung, acest tip de device-uri fiind destinate doar pentru testare. Singurul lucru concret pe care îl știm este că Samsung Galaxy S5 va integra o cameră foto de 16 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×