Pengate nu mai e o problemă, stylusul lui Galaxy Note 7 nu poate fi introdus invers

1.046 ori
<b>Pengate nu mai e o problemă, stylusul lui Galaxy Note 7 nu poate fi introdus invers</b>O problemă pe care utilizatorii phablet-ului Samsung Galaxy Note 5 au descoperit-o la scurt timp de la achiziția telefonului era și aceea că stylus-ul S-Pen odată introdus din greșeală invers, rămânea blocat în terminal. Problema este de domeniul trecutul

Anul trecut, imediat după debutul lui Samsung Galaxy Note 5 cârcotaşii, ghinioniştii şi în general cei care nu sunt atenţi cum folosesc terminalele mobile au dat naştere lui Pengate. Astfel, ei au introdus stylusul lui Note 5 invers în fanta sa, blocându-l acolo aparent iremediabil. Ei bine, la Galaxy Note 7 nu există acest risc.

Samsung a vrut să se asigure că nu are parte de PR negativ prin vreo păţanie nefericită a unui utilizator şi a modificat puţin stylusul, care păstrează totuşi capătul clickabil. Pe Note 7 stylusul nici nu va începe să intre în fanta dacă e introdus invers, oprindu-se după 2-3 mm de afundare în acel locaş. Astfel scad şansele să stricaţi mecanismul ce fixa accesoriul la interior, cum se întâmpla anul trecut. Probabil a fost introdus un mecanism ca o piedica in calea capatului gresit.

Trebuie remarcat şi că noul S Pen este certificat IP68 şi este rezistent la apă şi praf. Unii mai sarcastici ar spune şi că noul stylus este "idiot proof". Nu răsuflaţi uşuraţi totuşi, încă. Se va găsi mereu cineva să scornească vreun Gate şi tare mi-e teamă că nouă problemă va fi cu scannerul de iris.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×