Samsung Galaxy Note 9 apare în randări bazate pe scheme CAD din fabrică; Mici schimbări și scanner de amprente în spate

1.282 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 apare în randări bazate pe scheme CAD din fabrică; Mici schimbări și scanner de amprente în spate</b>Din partea celebrului @OnLeaks vedem astăzi randări ale lui Samsung Galaxy Note 9 bazate pe scheme CAD din fabrică, un telefon pe care l-am putea vedea lansat undeva la început de august. Din câte putem vedea, dispozitivul are parte de

În ultimele săptămâni l-am văzut pe celebrul @OnLeaks pus serios pe treabă, prezentându-ne randări 3D bazate pe scheme CAD din fabrică atât pentru iPhone 9, cât și pentru varianta iPhone X Plus de 6.5 inch. Acum același designer revine cu ceva mai special și anume cu randări pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 care la ultima verificare ar urma să debuteze pe data de 9 august în cadrul unui eveniment Unpacked.

Galaxy Note 9

Din ce vedem pe seama acestor imagini, Galaxy Note 9 nu va aduce schimbări deosebite în materie de look dacă îl comparăm cu Note 8. Aflăm că la capitolul dimensiuni acest dispozitiv va măsura 161.9 x 76.3 x 8.8 mm, ceea ce înseamnă că va fi ceva mai scurt, dar mai lat și mai gros decât Galaxy Note 8.

Dimensiunea ecranului nu se va schimba aparent, dar sunt șanse să vedem o baterie mai generoasă de 3850 mAh confirmată într-un fel și de către creșterea în grosime (8.6 mm Note 8 vs. 8.8 mm Note 9). Va avea stylus S-Pen de nouă generație, dar la nivel hardware așteptăm aceleași opțiuni precum cele oferite pe Galaxy S9+, inclusiv același sistem de camere foto în spate.

Panoul spate este cel care primește un referesh, astfel că scanner-ul de amprente nu mai este integrat în ansamblul camerei foto duale, ci separat sub acesta într-o poziție nu extraordinar de ușor de accesat. Creatorul randărilor ne avertizează totuși cu privire la faptul că design-ul terminalului final ar putea fi ceva mai diferit, asta pentru că de curând a ajuns în online și vestea că lansarea lui Note 9 ar fi fost amânată cu 2 săptămâni tocmai datorită unor schimbări la nivel de look.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×