Samsung Galaxy Note 9 ar fi fost amânat două săptămâni din cauza unei schimbări de design de ultim moment

1.206 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 ar fi fost amânat două săptămâni din cauza unei schimbări de design de ultim moment</b>Suntem informați astăzi pe seama unui zvon de faptul că lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 9 ar fi fost amânată cu aproximativ două săptămâni din cauza unei schimbări de design de ultim moment. Ce înseamnă acest lucru este

Samsung Galaxy S10 a fost cap de afiş în ultima vreme mai des decât Galaxy Note 9, oricât de ciudat ar suna asta. Revenim totuşi la oile noastre, aflând că Galaxy Note 9 ar fi fost amânat cu două săptămâni, din cauza unei schimbări de de design de ultim moment.

Recent am aflat că Galaxy Note 9 ar fi gata de o prezentare pe 29 iulie, dar acea dată nu era bătută în cuie totuşi. O publicaţie din Coreea de Sud scrie acum că Samsung ar fi luat o decizie de a schimba designul şi ca atare a apărut perspectiva unei amânări. Se pare că vice directorul Samsung, Lee Jan-Yong ar fi vizitat o serie de magazine în Shenzhen, pentru a inspecta ce oferă concurenţa din China şi a descoperit o aderenţă excelentă la smartphone-urile rivale.

Ca atare oficialul a revenit repede repejor în Corea de Sud şi a pus biciul pe designeri şi ingineri. Aceştia au redus grosimea sticlei de ecran a lui Note 9 cu 0.5 mm, ceea ce e foarte mult la acest nivel. Asta a dus la o amânare a debutului. Asta ar muta handsetul undeva la începutul lunii august ca eveniment de lansare, deci aliniat cu ce am văzut anul trecut.

Note 9 e aşteptat ca un upgrade minim pentru Note 8, cu un format similar, muchii mai înguste, diagonală deloc departe de cea de 6.32 inch de anul trecut şi CPU Exynos/Snapdragon de pe S9. Trecem acum la un ecran de 6.38 inch, poate şi la 8 GB RAM, plus 128 GB stocare şi poate chiar sărim şi la 512 GB.

Eu sunt tare curios legat de cameră şi de stylus, care au avut zero scăpări până acum. Cum rămâne cu scannerul de amprente integrat în ecran, bretonul sau altele de gen? Slabe şanse să le vedem pe Note 9 judecând după ultimele scăpări.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×