Samsung Galaxy Note 9 are dotările reconfirmate chiar de ambalajul său de retail; Iată ce primim

4.240 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 are dotările reconfirmate chiar de ambalajul său de retail; Iată ce primim</b>Cu doar 5 zile rămase până la debutul oficial iată că phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 mai bifează o scăpare, fiind vorba astăzi despre o fotografie a ambalajului său de retail care reconfirmă dotările pe care le-am tot auzit în ultimele săptămâni

Ne-am mai rămas sub o săptămână până la debutul lui Samsung Galaxy Note 9 și desigur că leak-urile continuă, de această dată aflându-ne în stadiul în care materiale oficiale ajung să fie postate "din greșeală" de către companie și în care vedem fotografii reale cu telefonul sau cu ambalajul de retail în cazul de față. O astfel de imagine avem astăzi, material ce reconfirmă dotările pe care le-am tot auzit anterior.

Cutie Galaxy Note 9

Aici sunt menționate o mare parte dintre dotările smartphone-ului, de la ecranul de 6.4 inch cu rezoluție QHD+ și tehnologie Super AMOLED, la camera selfie de 8 megapixeli și până la camera duală din spate cu senzor principal de 12 megapixeli (cu diafragmă variabilă f/1.5/2.4) și senzor secundar de 12 megapixeli cu deschidere f/2.4.

Specificații Galaxy Note 9:

  • Display QHD+ de 6.4 inch cu tehnologie Super AMOLED
  • Baterie 4000 mAh
  • 128 GB stocare flash + 6 GB RAM
  • Suport Samsung Pay
  • Cameră frontală 8 megapixeli
  • Cameră duală în spate de 12 mpx (deschidere f/1.5/2.4) + 12 mpx (deschidere f/2.4)
  • S-Pen
  • Ceritificare IP68

Și bateria de 4000 mAh apare pe listă alături de cei 128 GB de stocare flash pe care această variantă îi va aduce și alături de cei 6 GB RAM. Telefonul va sosi și cu un nou S-Pen, va avea certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, cât și suport pentru serviciul de plăți Samsung Pay. Mai rămâne ca prețurile să fie confirmate oficial în evenimentul ce are loc pe data de 9 august acolo unde am putea vedea și un nou smartwatch.

Așteptați-vă curând la noi materiale video cu dispozitivul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×