Samsung Galaxy Note 9 într-o primă randare! Arată exact cum te aștepți

2.406 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 într-o primă randare! Arată exact cum te aștepți</b>Din partea leaker-ului chinez @UniverseIce sosește astăzi și ceea ce pare a fi o randare fan-made pentru smartphone-ul Galaxy Note 9, terminal care ar putea debuta în perioada iulie-august. Aflăm că randarea a fost realizată având în vedere

Nu trece o zi fără să mai aflăm ceva nou legat de Samsung Galaxy Note 9, fie că e vorba despre scannerul de amprente integrat (sau nu) în ecran, cantitatea de RAM sau listarea într-un benchmark. Azi vedem o presupusă randare a terminalului şi spunem presupusă pentru că nu avem garanţia că e autentică.

Galaxy Note 9

Având în vedere că mai avem de aşteptat câteva luni până la debutul phabletului, e probabil doar randarea unui fan. La un moment dat auzisem că Samsung se grăbeşte aşa mult cu lansarea acestui produs încât ar urma să îl prezinte încă din iunie, în loc de august sau septembrie. Revenind la randare, Note 9 pare foarte similar cu Note 8, adică îngust, lung, cu muchii rotunjite lateral şi cu un stylus la rândul său similar cu cel last gen.

Posibil să vedem o reducere a grosimii muchiei de jos şi sus, deşi nici măcar acest aspect nu prea e vizibil aici. Ar cam fi cazul să trecem la difuzoare stereo şi probabil vedem şi o cameră duală cu diafragmă variabilă. În cele 8 generaţii de până acum, Samsung Galaxy Note-ul a putut fi definit ca un Galaxy S al acelui an mai mare şi cu stylus, uneori mai pătrăţos.

Rareori aveam upgrade-uri semnificative faţă de Galaxy S. Ştiţi ce ar fi cu adevărat inedit? Dacă stylusul ar primi extra funcţionalitate de securitate, precum propriul său scanner de amprente. Sau să revină funcţiile matematice de pe Note 2... In rest, procesor Snapdragon 845 sau cel mai nou Exynos, 6/8 GB RAM, 128 GB stocare și un ecran de 6.3 inch QHD+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×