Samsung Galaxy Note a primit Android 4.0.4 În Germania și aduce Pop up Play

2.283 ori
<b>Samsung Galaxy Note a primit Android 4.0.4 În Germania și aduce Pop up Play</b>Este perioada update-urilor de software. Galaxy Nexus de la Vodafone a primit Android 4.0.4, Galaxy Nexus achiziționat la liber a început la nivel internațional să treacă pe 4.1 Jelly Bean, 4.0.4 a primit și Galaxy S II. Uite că și Galaxy Note -...

Este perioada update-urilor de software. Galaxy Nexus de la Vodafone a primit Android 4.0.4, Galaxy Nexus achiziționat la liber a început la nivel internațional să treacă pe 4.1 Jelly Bean, 4.0.4 a primit și Galaxy S II. Uite că și Galaxy Note - smartblet-ul de 5.3 inch - face un pas în față și trece pe 4.0.4 Ice Cream Sandwich după ce inițial rula Android 2.3 Gingerbread.

Update-ul lui Galaxy Note a început fi disponibil în Germania și ar trebui să devină disponibil world wide. Se face via OTA sau prin intermediul Kies. Acuce Premium Suite care ieșe în evidență printr-o adiție interesantă - Pop up play. Nu ar strica să faceți o verificare. Să vedem când Samsung va porta pe smartbletul său și 4.1 Jelly Bean care-i un update important al platformei Android.

Vă reamintesc că Galaxy Note poate fi achiziționat pentru 2.199 lei. Aduce un display Super AMOLED de 5.3 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, procesor Exynos dual-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p, baterie de 2.500 mAh, 178 gr. și 9.7 mm grosime.

Observați cât de pestriță este adunarea de telefoane Android și update-urile care vin în mod diferit. Sunt tot felul de variante și de aceea este o adevărată cacealma care-i nemulțumește pe cei care dețin un astfel de smartphone.

Preț Samsung Galaxy Note N7000 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×