Dead Trigger Review - Shadowgun În varianta cu zombie (Video)

1.597 ori
<b>Dead Trigger Review - Shadowgun În varianta cu zombie (Video)</b>Madfinger Games are o reputație excelenta după jocul foarte bun Shadowgun, cu care au dat lovitura pe terminalele Tegra 3 și nu numai. Iată că aceeași companie revine cu un super shooter cu zombie, pe numele său Dead Trigger. Jocul costă doar un...

Madfinger Games are o reputație excelenta după jocul foarte bun Shadowgun, cu care au dat lovitura pe terminalele Tegra 3 și nu numai. Iată că aceeași companie revine cu un super shooter cu zombie, pe numele său Dead Trigger. Jocul costă doar un dolar în Google Play Store și vă va asigura o experiență de gameplay foarte atractivă, cu nivele în care trebuie să ciuruiți mâncătorii de creier cât mai rapid.

Rețeta a fost deja aplicată de sute de ori până acum, dar Dead Trigger ramane totuși unul dintre puținele FPS-uri cu zombies de pe Android. Evident, aici nu punem la socoteală jocurile statice, care sunt destul de multe. în acest titlu veți mânui o varietate de arme, de la pistol, la Uzi, AK47 și shotgun și veți spulbera inamici pe măsură ce vă croiți drum spre obiectiv. De obicei e vorba de provizii pe care trebuie să le mutați dintr-un punct A în punctul B, sau de o ușă pe care trebuie să o protejați. Completarea misiunilor vă oferă recompense în bani, bani cu care cumpărați noi arme, obiecte și upgrade-uri.

Dead Trigger Gameplay

și zombii odată împușcați vor lăsa în urma muniție și bani, iar muniția e vitală în acest joc, deoarece m-am trezit destul de des înconjurat de creaturile sângeroase și fără vreun glonț pe țeavă. Aveți la dispoziție o hartă cu misiunile disponibile, împărțite pe grade de dificultate. Jocul are și o poveste nu foarte dezvoltată, dar cert e că e în acest FPS trebuie să trageți în tot ce mișcă. Singurul lucru pe care îl regret e faptul că toți zombii arată cam la fel, deci nu prea avem varietate.

Sistemul de control este similar cu cel din Shadowgun, doar că puțin mai incomod. Am testat acest joc pe o tabletă Acer Iconia Tab A200 și îi acordăm o notă de 8.5 din 10. îl puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×