Numele oficial al lui Note 7 în varianta recondiționată ar urma să fie Note FE (Fan Edition)

2.556 ori
<b>Numele oficial al lui Note 7 în varianta recondiționată ar urma să fie Note FE (Fan Edition)</b>Deși aflam anterior faptul că varianta recondiționată Samsung Galaxy Note 7 ar urma să ajungă pe piață sub denumirea de Galaxy Note 7R, iată că un raport sosit astăzi ne aduce în ecuație o altă denumire probabilă. Este vorba despre Note FE, nume care

Cu doar câteva săptămâni în urmă apărea și vestea potrivit căreia smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7 în varianta recondiționat ar urma să fie numit oficial Note 7R. Deși numele părea destul de plauzibil ținând cont de litera R ce marca faptul că avem de-a face cu un model refurbished, iată că în ecuație apare o altă denumire astăzi mențioantă de către un raport sud-coreean proaspăt sosit în mediul online.

Aici produsul este numit Note FE și aparent ultimele două litere reprezintă prescurtarea de la 'Fan Edition' - lucru ce ar putea sugera faptul că Samsung aduce acest smartphone la vânzare strict pentru acei fani care s-au despărțit cu greu de al lor Note 7 în perioada returnărilor.

Un motiv pentru care Samsung ar merge pe acest nume într-un final este și acela că dorește să lase într-un colț de umbră reputația proastă a lui Note 7 și astfel să comercializeze varianta recondiționată sub o denumire ceva mai diferită. Din câte am aflat anterior, acest telefon va opta pentru o baterie mai mică, unitate de 3200 mAh și ar urma să coste cu până la 50% mai puțin decât modelul standard ce debuta în vara anului trecut.

Vă amintim că Note 7 în varianta recondiționată a primit deja certificarea FCC, semn că lansarea oficială se apropie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×