Numele oficial al lui Note 7 în varianta recondiționată ar urma să fie Note FE (Fan Edition)

2.576 ori
<b>Numele oficial al lui Note 7 în varianta recondiționată ar urma să fie Note FE (Fan Edition)</b>Deși aflam anterior faptul că varianta recondiționată Samsung Galaxy Note 7 ar urma să ajungă pe piață sub denumirea de Galaxy Note 7R, iată că un raport sosit astăzi ne aduce în ecuație o altă denumire probabilă. Este vorba despre Note FE, nume care

Cu doar câteva săptămâni în urmă apărea și vestea potrivit căreia smartphone-ul Samsung Galaxy Note 7 în varianta recondiționat ar urma să fie numit oficial Note 7R. Deși numele părea destul de plauzibil ținând cont de litera R ce marca faptul că avem de-a face cu un model refurbished, iată că în ecuație apare o altă denumire astăzi mențioantă de către un raport sud-coreean proaspăt sosit în mediul online.

Aici produsul este numit Note FE și aparent ultimele două litere reprezintă prescurtarea de la 'Fan Edition' - lucru ce ar putea sugera faptul că Samsung aduce acest smartphone la vânzare strict pentru acei fani care s-au despărțit cu greu de al lor Note 7 în perioada returnărilor.

Un motiv pentru care Samsung ar merge pe acest nume într-un final este și acela că dorește să lase într-un colț de umbră reputația proastă a lui Note 7 și astfel să comercializeze varianta recondiționată sub o denumire ceva mai diferită. Din câte am aflat anterior, acest telefon va opta pentru o baterie mai mică, unitate de 3200 mAh și ar urma să coste cu până la 50% mai puțin decât modelul standard ce debuta în vara anului trecut.

Vă amintim că Note 7 în varianta recondiționată a primit deja certificarea FCC, semn că lansarea oficială se apropie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×