Samsung Galaxy Note II va utiliza un display flexibil AMOLED de 5.5 inch

1.355 ori
<b>Samsung Galaxy Note II va utiliza un display flexibil AMOLED de 5.5 inch</b>Samsung a umit în trecut prin display-urile Super AMOLED și Super AMOLED Plus. în 2012 nu au ieșit cu nimic în evidență, poate doar cu Samsung Galaxy Tab 7.7 care folosește un Super AMOLED Plus de 7.7 inch. &nbsp; Ar fi cazul să uimească, să...

Samsung a umit în trecut prin display-urile Super AMOLED și Super AMOLED Plus. în 2012 nu au ieșit cu nimic în evidență, poate doar cu Samsung Galaxy Tab 7.7 care folosește un Super AMOLED Plus de 7.7 inch.

Ar fi cazul să uimească, să iasă în evidență. Samsung Galaxy Note II - smartblet la generația a doua - se pare că va integra un display AMOLED flexibil. Folosește UBP - Unbreakable Plane care aduce un substrat din plastic ce permite a reduce grosimea cu 0.4 mm, suficient pentru a aduce o baterie mai mare fără a altera grosimea device-ului.

Samsung Galaxy Note II va debuta la IFA Berlin 2012, s-ar putea să aducă liniile de design ale lui Galaxy S III, procesor quad-core identic, la fel și acceleratorul grafic. Unitățile de test ale lui Galaxy Note II rulează 4.0.4 Ice Cream Sandwich și sunt șanse reduse să debuteze cu Android 4.1 Jelly Bean.

Imaginea de mai sus a fost generată pe calculator și nu este reală. Sunteți pregătiți pentru smartbletul de 5.5 inch cu stylus și hardware-ul lui Galaxy S III?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×