ARM Mali-T604 și Exynos 5 - viitorul pe partea de GPU și CPU (video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.063 ori
<b>ARM Mali-T604 și Exynos 5 - viitorul pe partea de GPU și CPU (video)</b>Samsung Galaxy S III se laudă cu Exynos 4212 quad-core la 1.4 GHz și grafică quad-core Mali-400MP. Acestea ar fi elementele pe care se bazează Galaxy S III în ce privește performanță. Qualcomm a dat lovitura în 2012 prin Snapdragon S4 la 1.5 GHz...

Samsung Galaxy S III se laudă cu Exynos 4212 quad-core la 1.4 GHz și grafică quad-core Mali-400MP. Acestea ar fi elementele pe care se bazează Galaxy S III în ce privește performanță. Qualcomm a dat lovitura în 2012 prin Snapdragon S4 la 1.5 GHz și Adreno 225 care în multe teste de benchmark a reușit să depășească și Galaxy S III.

Urmează să debuteze Qualcomm Snapdragon S4 Plus quad-core cu un nou GPU și vă asigur de pe acum că va deveni cap de listă la momentul în care va debuta în piață. Se spune că HTC lucrează un smartphone - HTC XXL pe această arhitectură, dar și la un device nou de 5 inch ce ar avea un display la 1080p.

A fost prezentat Mali-T604 pe o tabletă. Procesorul era Exynos 5 dual-core ARM Cortex A15 la 1.5 GHz. Vorbim de o soluție care va fi implementată pe următoarele tablete și telefoane Samsung. ARM spune că acestea vor sosi în Q3 2012 și discută licențierea către 8 companii care produc hardware.

S-au făcut teste de tip demo care relevă capacitățile în ce privește standardele OpenGL ES 3.0, Open CL. Să vedem prețurile, disponibilitatea, se anunță un sfârșit de an pe cinste.

Nu mă încred în testele de gen și nici măcar în cele de benchmark. Aștept produsul final spre a trage concluziile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×