Samsung Galaxy Note Primește suita de aplicații premium la pachet cu Android 4.0 și În țara natală (Video)

1.460 ori
<b>Samsung Galaxy Note Primește suita de aplicații premium la pachet cu Android 4.0 și În țara natală (Video)</b>După ce în Europa Samsung a oferit pe Galaxy Note actualizarea la Android 4.0 ICS, acum este momentul Coreei de Sud să primească această actualizare, prin pachetul de aplicații Premium din suita specială a celor de la Samsung. Aceasta suită este...

După ce în Europa Samsung a oferit pe Galaxy Note actualizarea la Android 4.0 ICS, acum este momentul Coreei de Sud să primească această actualizare, prin pachetul de aplicații Premium din suita specială a celor de la Samsung. Aceasta suită este disponibilă prin Kies și aduce câteva aplicații axate pe utilizarea stylusului S Pen.

Printre aplicațiile din Premium Suite se număra S Note, într-o variantă upgradata care permite combinarea desenelor cu fotografii, scris de mână și scris la tastatură pentru a crea notițe complexe. S Note pune la dispoziție și câteva șabloane pentru diferite sarcini de utilizare, de la liste de cumpărături, la un jurnal personal și multe altele. Tot S Note oferă și funcțiile Shape Match și Formula Match, care corectează formele geometrice și rezolva ecuații și formule matematice desenate cu S Pen pe ecran. Puteți desena și tabele și grafice complexe pe ecran, ele fiind digitalizate imediat.

în Premium Suite se mai află și My Story, o aplicația optimizată S Pen care permite utilizatorilor să creeze felicitări digitale personalizate. în aceastea se pot include notițe, clipuri video, conținuturi media de tot felul, voce și altele. Pe lângă toate acestea Android 4.0 aduce pe Galaxy Note deblocarea facială, Android Beam, o interfață mai bună și un multitaskign mai eficient prin swipe pentru închiderea aplicațiilor ce rulează simultan.

Preț Samsung Galaxy Note N7000 în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×