Samsung Galaxy Note Pro și Galaxy Tab Pro confirmate Înainte de CES

950 ori
<b>Samsung Galaxy Note Pro și Galaxy Tab Pro confirmate Înainte de CES</b>Oficial CES 2014 începe mâine, dar asta nu înseamnă că azi nu avem câteva conferințe și lansări în Las Vegas. Obișnuitele scăpări au început deja să împânzească webul, inclusiv unele asociate cu produse Samsung. &nbsp; Aflăm spre...

Oficial CES 2014 începe mâine, dar asta nu înseamnă că azi nu avem câteva conferințe și lansări în Las Vegas. Obișnuitele scăpări au început deja să împânzească webul, inclusiv unele asociate cu produse Samsung.

Aflăm spre exemplu din imaginea de mai sus că vom primi un Galaxy Note Pro și un Galaxy Tab Pro la CES în acest an. O reclamă uriașă plasată în zona sudică a lui Las Vegas Convention Center da de gol planurile companiei sud-coreene. Observăm prezența unui stylus pe modelul Note Pro și aparent există loc și pentru un slot SIM.

Nu avem detalii despre diagonală, deși 12.2 inch pare cea mai logică alegere pentru acest Note conform zvonurilor. Galaxy Tab Pro a fost confirmat de către SamMobile drept un terminal cu două versiuni, una de 8.4 inch și una de 10.1 inch. Mâine la prânz (ora locală în Vegas) Samsung are o conferință în cadrul căreia vă anunța toate aceste produse și multe altele. Printre ele așteptăm și un Galaxy Tab Lite și un Galaxy Note Lite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×