Samsung Galaxy O5 (SM-G550) îşi face apariţia în benchmark-uri, cu specificaţii de midranger

Autor:  | Publicat în:  Samsung 844 ori
<b>Samsung Galaxy O5 (SM-G550) îşi face apariţia în benchmark-uri, cu specificaţii de midranger</b>Seriile de modele Samsung Galaxy continua să se diversifice şi azi aflăm că va exista şi gama Galaxy O. Un model din această serie este Samsung Galaxy O5, care tocmai a avut parte de o scăpare prin intermediul unui benchmark. E vorba despre...

Seriile de modele Samsung Galaxy continua să se diversifice şi azi aflăm că va exista şi gama Galaxy O. Un model din această serie este Samsung Galaxy O5, care tocmai a avut parte de o scăpare prin intermediul unui benchmark. E vorba despre GFXBench.

Conform acestei scăpări, terminalul este unul midrange şi apare sub numele de cod SM-G550. El va sosi cu un ecran HD de 5 inch, cu rezoluţie 720p şi un procesor quad core Exynos 3475 de 1.3 GHz (Cortex A7), o cameră principală de 8 megapixeli şi una frontală de 5 MP. În mod interesant, nu avem suport NFC la bord, asta dacă nu se înşeală cumva benchmarkul respectiv.

Handsetul va sosi cu Android 5.1.1 la bord şi va avea doar 1 GB RAM Şi 8 GB stocare. Cei de la Sammobile ar fi aflat că modelul SM-G550 va sosi pe piaţa cu numele comercial de Samsung Galaxy Grand On, deci seria Galaxy O mai are de aşteptat puţin, fiind totuşi vorba de un Galaxy Grand aici. Aşteptam acum şi un preţ pentru acest model.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×