LG G6 se livrează pe pieţele internaţionale din această săptămână

1.388 ori
<b>LG G6 se livrează pe pieţele internaţionale din această săptămână</b>Începând din această săptămână LG G6 va fi livrat pe piețele internaționale, un handset tare arătos ce era dezvăluit în cadrul unui eveniment special al sud-coreenilor din Barcelona pe 26 februarie. Smartphone-ul se laudă cu display-ul său în format

LG G6 este flagship-ul LG pe anul curent, telefon anunţat la MWC 2017 şi un device interesant pentru consum media. Asta datorită ecranului 18:9 cu colţuri curbate, care mizează pe cartea imersivității. Azi aflăm că terminalul va începe să fie livrat pe piaţa internaţională în această săptămână.

Flagship-ul a câştigat 36 de premii în ultima lună şi a debutat deja în Coreea de Sud, iar acum e gata să fie livrat în America de Nord, Europa, Asia, dar şi America de Sud şi Centrală. Cunoscut pentru ecranul de 5.7 inch "înghesuit" într-un corp ideal pentru un device cu ecran de 5.2 inch. Suportă Dolby Vision şi HDR 10, ceea ce insemana că va fi perfect pentru consum de cotninut video HDR.

E drept că vine cu un CPU last gen, Snapdragon 821 şi nu noul Snapdragon 835 totuşi. Recent am văzut şi un test de rezistenţă la îndoire, zgâriere şi flăcări, trecut cu brio de LG G6. La ultima verificare în România acest telefon costă 3199 lei la Quickmobile.ro la precomandă, în vreme ce evoMAG.ro îl are la 3299 lei. Estimez că până pe 1 mai vom avea şi un eveniment local de lansare pentru acest handset.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×