Apple şi Samsung semnează un contract de 9 miliarde de dolari pe 2 ani; Acesta va aduce ecrane OLED pe iPhone

3.049 ori
<b>Apple şi Samsung semnează un contract de 9 miliarde de dolari pe 2 ani; Acesta va aduce ecrane OLED pe iPhone</b>De multă vreme publicul cere un iPhone echipat cu display OLED, dorință ce va deveni realitate în acest an când Apple va lansa pe piață iPhone-ul aniversar. Confirmarea că într-adevăr telefonul va opta pentru un asemenea panou vine chiar din partea

Unde sunt vremurile când Samsung se contra cu Apple în tribunale pe multe miliarde de dolari?  Parteneriatul dintre firme e acum mai strâns ca oricând şi aflăm că Apple şi Samsung au semnat un contract de 9 miliarde de dolari, valabil pe 2 ani.

E vorba despre furnizarea de panouri de ecrane OLED pentru viitoare modele iPhone, lucru pe care îl aşteptam şi preziceam de ceva vreme. Contractul acoperă producţia şi furnizarea de display-uri, confirmată de publicaţii sau analişti din Asia, de la Chosun Biz, ET News sau DigiTimes. Cerinţele Apple sunt ca Samsung să livreze între 70 şi 92 de milioane de panouri doar în acest an.

Reţineţi că firma sud coreeană ar fi fost aleasă drept furnizor unic pentru ecranul OLED de pe modelul aniversar de iPhone de 10 ani. Samsung a investit 9 miliarde de dolari pentru a îşi extinde producţia OLED, pentru partenerii săi. Dacă ar fi să intrăm în jocul numerelor, 40% dintre modelele iPhone livrate în acest an vor avea ecrane OLED, având în vedere că firma din Cupertino livrează 200 de milioane de handseturi pe an.

Analiştii estimează că se vor livra 100 de milioane de unităţi în intervalul septembrie-decembrie în acest an. Presiunea e pe Samsung acum şi orice pas greşit o să dea apă la moară rivalilor ca LG Display, Sharp şi alţi producători, e drept mai mici de ecrane OLED.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×