Samsung Galaxy P30 (SM-G6200) primește certificarea 3C; Smartphone high-end cu preț sub Galaxy S9

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.831 ori
<b>Samsung Galaxy P30 (SM-G6200) primește certificarea 3C; Smartphone high-end cu preț sub Galaxy S9</b>Se vorbește mult în ultima vreme despre Samsung Galaxy P30, terminal ce va inaugura o nouă serie de terminale și care ar urma să aducă un scanner de amprente integrat în ecran. Astăzi descoperim că modelul SM-G6200 de față tocmai ce a primit

În ultima vreme s-a vorbit mult despre Samsung Galaxy P30, un telefon care potrivit speculațiilor ar urma să fie primul din portofoliul sud-coreenilor cu scanner de amprente integrat în ecran. Ce-i drept această afirmație am auzit-o doar din partea unor zvonaci, neexistând vreo sursă sigură care să confirme sau să infirme dotarea. Acum, un leaker chinez pare a sugera că nu va fi vorba de așa ceva.

Galaxy P30

Potrivit lui @MMDDJ_ smartphone-ul cel nou de la Samsung nu va aduce un scanner de amprente integrat în ecran, acesta fiind doar un telefon cu dotări high-end și aparent preț mai accesibil decât cel purtat de un flagship din seria Galaxy S să spunem. Leakerul afirmă și faptul că telefonul va avea 6 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash și că va sosi în 3 variante de culoare.

Brevet

Tot astăzi descoperim că telefonul a primit certificarea 3C în China, fiind menționat aici drept SM-G6200. Debutul inițial este așteptat pe piața chineză și acum zvonacii aduc în ecuație și posibilitatea lansării unei variante Galaxy P30+ - aceasta fiind de fapt cea cu scanner de amprente integrat în ecran. Urmărim cu atenție evoluția leak-urilor pentru a ne convinge cum stă treaba de fapt.

Apropo, mai sus vedeți și o schiță extrasă dintr-un brevet recent Samsung care detaliază un scanner de amprente integrat în ecranul unui telefon.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×