Samsung Galaxy A9 Star primeşte certificarea NCC; Vedem fotografii şi accesorii oficiale

1.272 ori
<b>Samsung Galaxy A9 Star primeşte certificarea NCC; Vedem fotografii şi accesorii oficiale</b>Printre următoarele smartphone-uri Samsung pregătite pentru debut îl avem și pe Samsung Galaxy A9 Star, telefon care anterior primea certificarea TENAA și care astăzi o bifează și pe cea NCC. Vedem cu această ocazie fotografii reale cu device-ul

Samsung Galaxy A9 Star a apărut într-un clip hands on şi în fotografii pe 29 mai, iar acum apare şi într-o serie nouă de fotografii oficiale. Acestea provin de la autoritatea NCC din Taiwan, care a certificat terminalul înainte de debut.

Galaxy A9 Star

Vedem cu această ocazie şi accesoriile handsetului şi faţă de o listare TENAA, NCC nu dezvăluie specificaţii, din păcate. Telefonul are un ecran de 6.28 inch cu panou AMOLED şi rezoluţie Full HD+, dar şi cu muchii înguste. Jos avem un port USB Type-C, iar la pachet primim un încărcător cu suport Fast Charge. Căştile arată generic, iar la bordul telefonului se află şi un buton Bixby.

Galaxy A9 Star

Telefonul va avea o carcasă unibody mai pătrăţoasă decât suntem obişnuiţi în ziua de azi. Avem şi o cameră duală în spate cu o integrare atipică pentru Samsung, nefiind centrată. Pare mai degrabă un handset de la un producător chinez decât sud coreean. Din scăpările trecute ştim că acest device va avea o cameră frontală de 16 MP şi o cameră duală în spate de 24 MP + 16 MP.

Galaxy A9 Star

Printre dotări găsim şi o baterie de 3700 mAh, 4 GB RAM Şi 64 GB stocare, plus un procesor Snapdragon 660 sau un Exynos echivalent. Nu avem dată de lansare sau preţ, dar sună a device de peste 400 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×