Samsung Galaxy J8 este certificat în Taiwan; Ar putea debuta și în alte regiuni curând

1.063 ori
<b>Samsung Galaxy J8 este certificat în Taiwan; Ar putea debuta și în alte regiuni curând</b>Sud-coreenii de la Samsung se află într-o perioadă a lansărilor pe bandă rulantă, astfel că în ultima vreme am primit numeroase terminale precum Galaxy A6 și Galaxy A6+ sau Galaxy J4 și Galaxy J6. Pe listă se află și modelul Galaxy J8 care

Ultima lună a fost marcată și de către numeroasele lansări Samsung în zona smartphone, printre noile dispozitive numărându-se și Galaxy J8 care era introdus anterior pe piața din India. Acum descoperim că telefonul a fost certificat și în Taiwan, semn că sunt șanse de a-l vedea comercializat și în alte regiuni în afara Indiei acolo unde urmează a fi vândut pentru suma de aproximativ 280 dolari.

Galaxy J8

Telefonul are dotări precum procesor Snapdragon 450, ecran HD+ de 6 inch și baterie generoasă de 3500 mAh. Oferă cameră selfie de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9 și capabilități deosebite în condiții de iluminare scăzută, iar în spate avem chiar o cameră duală cu senzori de 16 mpx (deschidere f/1.7), respectiv 5 megapixeli (deschidere f/1.9).

Galaxy J8

Pe lista de specificații se află și 4 GB RAM + 64 GB de stocare și un scanner de amprente integrat în spate sub camera duală plasată central fix ca la Galaxy S9+. Acum nu ne rămâne decât să așteptăm pentru a ne convinge dacă Samsung aduce telefonul Galaxy J8 și pe plan european.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×