Samsung Galaxy J8 este certificat în Taiwan; Ar putea debuta și în alte regiuni curând

1.021 ori
<b>Samsung Galaxy J8 este certificat în Taiwan; Ar putea debuta și în alte regiuni curând</b>Sud-coreenii de la Samsung se află într-o perioadă a lansărilor pe bandă rulantă, astfel că în ultima vreme am primit numeroase terminale precum Galaxy A6 și Galaxy A6+ sau Galaxy J4 și Galaxy J6. Pe listă se află și modelul Galaxy J8 care

Ultima lună a fost marcată și de către numeroasele lansări Samsung în zona smartphone, printre noile dispozitive numărându-se și Galaxy J8 care era introdus anterior pe piața din India. Acum descoperim că telefonul a fost certificat și în Taiwan, semn că sunt șanse de a-l vedea comercializat și în alte regiuni în afara Indiei acolo unde urmează a fi vândut pentru suma de aproximativ 280 dolari.

Galaxy J8

Telefonul are dotări precum procesor Snapdragon 450, ecran HD+ de 6 inch și baterie generoasă de 3500 mAh. Oferă cameră selfie de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9 și capabilități deosebite în condiții de iluminare scăzută, iar în spate avem chiar o cameră duală cu senzori de 16 mpx (deschidere f/1.7), respectiv 5 megapixeli (deschidere f/1.9).

Galaxy J8

Pe lista de specificații se află și 4 GB RAM + 64 GB de stocare și un scanner de amprente integrat în spate sub camera duală plasată central fix ca la Galaxy S9+. Acum nu ne rămâne decât să așteptăm pentru a ne convinge dacă Samsung aduce telefonul Galaxy J8 și pe plan european.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×