Samsung Galaxy S II acum și pe roz, pentru domnișoarele tehnologizate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.832 ori
<b>Samsung Galaxy S II acum și pe roz, pentru domnișoarele tehnologizate</b>Samsung Galaxy S II este un hit incontestabil al acestui an, dar și al anului viitor, dacă vânzările sale vor continua în acest ritm... La ultima numărătoare, Galaxy S și Galaxy S II vânduseră peste 30 de milioane de unități la un loc, iar...

Samsung Galaxy S II este un hit incontestabil al acestui an, dar și al anului viitor, dacă vânzările sale vor continua în acest ritm... La ultima numărătoare, Galaxy S și Galaxy S II vânduseră peste 30 de milioane de unități la un loc, iar acum avem un nou motiv pentru ca smartphone-ul din 2011 să prolifereze: o variantă roz.

Pusă în vânzare în Coreea de Sud deocamdată, această variantă este mai degrabă una roz coral, care va face cu ochiul domnișoarelor pasionate de tehnologie. Ai zice că un terminal lat cu display de 4.3 inchi nu atrage prea mult public feminin, dar personal cunosc chiar 3 reprezenante ale sexului frumos care au ochit deja Galaxy S II, deci se poate!

în plus, urmează Crăciunul, prilej ideal de reduceri și oferte speciale, astfel că și domnișoarele vor putea profita. Din păcate Samsung nu oferă vreun accesoriu feminin cu Galaxy S II pe roz, după cum face HTC în cazul lui Rhyme, care are un charm luminos mov drăguț. Acesta avertizează posesoarele telefonului că au primit un apel sau un mesaj printr-un semnal luminos. E gata România să primească cu brațele deschise un smartphone roz?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×