Microsoft a descoperit Facetime?! Video chat pe Windows Phone 7.5 prin aplicația Tango (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.883 ori
<b>Microsoft a descoperit Facetime?! Video chat pe Windows Phone 7.5 prin aplicația Tango (Video)</b>Microsoft a căpătat prostul obicei al celor de la Apple și anume acela de a se lăuda cu o funcție banală de parcă ar fi buricul pământului... Această concluzie o trag văzând cât tam-tam se face în jurul banalei funcții de videochat, care de...

Microsoft a căpătat prostul obicei al celor de la Apple și anume acela de a se lăuda cu o funcție banală de parcă ar fi buricul pământului... Această concluzie o trag văzând cât tam-tam se face în jurul banalei funcții de videochat, care de abia acum vine si pe Windows Phone intr-o varianta decenta.

Astfel, aplicația Tango va putea fi considerată un rival pentru Facetime, amintind destul de mult de acesta, dar în varianta WP Mango. Tango este deja un soft popular, disponibil atât pe PC, pe terminale Android, dar și pe iPhone, astfel că sosirea sa pe platforma Microsoft nu surprinde pe nimeni. Totuși, pentru a rula acest soft, telefoanele compatibile au nevoie de o cameră frontală, care a fost inclusă printre dotările necesare în WP7, odată cu sosirea lui Mango.

Astfel doar telefoanele din noua generație Windows Phone, cele cu camera frontală pot beneficia de acest soft. Observați că în clipul promoțional pentru Tango de mai jos, cei de la Microsoft promovează HTC Titan, uriașul cu ecran de 4.7 inchi pe care l-ați văzut în recenzia noastră de aici. Nu totul este atât de rău pe WP7.5, deoarece interfața lui Tango din această versiune este mai curată și mai plăcută decât cea de pe Android. Bonus, softul este gratuit... in Windows Phone Marketplace.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×