Samsung Galaxy S II ajunge și la Cosmote și Germanos, la prețul de 2.399 lei

14.035 ori
<b>Samsung Galaxy S II ajunge și la Cosmote și Germanos, la prețul de 2.399 lei</b>La puțin peste o săptămână de la sosirea lui Samsung Galaxy S II în oferta Vodafone și Orange România și la zile bune de la debutul sau prin evoMAG.ro, smartphone-ul a poposit acum și în oferta Cosmote. Astfel, telefonul poate fi achiziționat...

La puțin peste o săptămână de la sosirea lui Samsung Galaxy S II în oferta Vodafone și Orange România și la zile bune de la debutul sau prin evoMAG.ro, smartphone-ul a poposit acum și în oferta Cosmote. Astfel, telefonul poate fi achiziționat în magazinele Cosmote și Germanos din țară la prețul de 2.399 lei cu TVA inclus, fără conectare.

Având acest terminal de calitate în teste putem spune că smartphone-ul dual core cu procesor de 1.2 GHz este telefonul verii, cel puțin până la apariția lui HTC Sensation, cu o putere de procesare similară, dar cu rezoluție mai bună. Galaxy S II rulează Android 2.3.3, vine cu un display Super AMOLED Plus de 4.3 inchi și este cel mai subțire smartphone disponibil la nivel internațional, având o grosime de doar 8.5 mm.

Noul Galaxy S suporta conectivitate HSDPA de până la 21 Mbps, include o memorie internă de 16 GB și folosește o cameră de 8 megapixeli care poate filma Full HD 1080p. La Orange puteți găsi acest model la prețul de 149 de euro, împreună cu un abonament lunar de 16.67 euro pe lună, încheiat pe 2 ani. Vodafone oferă terminalul la prețul de 569 de euro fără abonamennt, sau 189 de euro immpreuna cu un abonament lunar de 19.79 de euro pe 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×