Nokia pregătește un nou sistem de input... l-am putea vedea chiar pe modelul N9!

1.942 ori
<b>Nokia pregătește un nou sistem de input... l-am putea vedea chiar pe modelul N9!</b>Forumurile Maemo au dat naștere unor discuții foarte interesante, în urma cărora au apărut și informații despre o posibilă tehnologie nouă, care să fie inclusă pe viitorul telefon Nokia. Aparent, modelul N9 va include o modalitate de input...

Forumurile Maemo au dat naștere unor discuții foarte interesante, în urma cărora au apărut și informații despre o posibilă tehnologie nouă, care să fie inclusă pe viitorul telefon Nokia. Aparent, modelul N9 va include o modalitate de input originală, conform utilizatorului mr zehjotkah de pe forumul Maemo.

Este vorba de o tehnologie nouă și brevetată de Nokia, despre care putem face doar presupuneri. Ar putea fi vorba de input prin gesturi touch sau despre tehnologia din spatele noului ecran touch Neonode zForce. Acesta are un mare avantaj în fața unui touchscreen normal, suportând interacțiune prin intermediul degetului utilizatorului, stylusului și chiar și a degetelor cu mănuși pe ele.

Nokia Haptikos

în plus, același display are o luminozitate crescută, nu necesită presiune pentru interacțiune și are toate beneficiile tehnologiei E-Ink. O altă teorie face referire la tehnologia Nokia Haptikos, care oferă senzația de taste fizice reale atunci când apăsați butoanele virtuale de pe ecran. Această senzație se obține cu ajutorul feedbackului electrotactil și a unei mișcări cu 0.1 mm a ecranului în sine.

Oare ce noutate ne va oferi Nokia odată cu lansarea lui N9?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×