Samsung Galaxy S II Plus la orizont?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.594 ori
<b>Samsung Galaxy S II Plus la orizont?</b>Este un zvon care s-a răspândit pe blogurile de tehnologie world wide. Se pare că Samsung pregătește Galaxy S II Plus pentru MWC din Barcelona ce se va desfășura la sfârșitul lui februarie. Ar fi o soluție de compromis spre a atrage atenția...

Este un zvon care s-a răspândit pe blogurile de tehnologie world wide. Se pare că Samsung pregătește Galaxy S II Plus pentru MWC din Barcelona ce se va desfășura la sfârșitul lui februarie. Ar fi o soluție de compromis spre a atrage atenția după ce au spus că Samsung Galaxy S III va ajunge mai târziu pe piață, mai aproape de o lansare și în stocurile magazinelor.

Samsung Galaxy S II - un urmaș se pregătește

Samsung Galaxy S II Plus a ieșit la iveală într-un test de benchmark An3DBenchXL. Rulează Android 2.3.4 Gingerbread, rezoluție de 480x800 pixeli și este animat de un procesor dual-core tactat la 1.5 GHz, față de 1.2 GHz cât regăsim în prezent pe Samsung Galaxy S II.

Nu se știe sigur ce procesor integrează. Se cunoaște frecvența, dar poate fi vorba de un TI OMAP 4470 sau un Exynos 4212 de provenineță Samsung.

Samsung a procedat similar și în cazul lui Samsung Galaxy S care a avut o versiune Plus ce aducea un procesor upgradat de la 1 GHz la 1.4 GHz și un design similar.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×